If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам едни, които колегата Тedo ми даде, но аз така и не сложих на старата дедричка. Трябва да са някаде из мазето, та ще ги потърся и, дано да ги намеря, са твои. Звънни най-добре да се разберем. 0897634504 - Делян.
Някой да има някакви стари амортисьори за типова платформа ( големият шенкел)
трябват ми 2 броя,за експеримент с рециклирането им/ Тука уж имало един пич дето ги правел перфектно ама не ми се пробва с моите ,да не ги преебе нещо че да го убия после .
а ако се получи мисля да си взема и едни спортни пружини и да ги окомплектовам - зимно и лятно окачване
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Сега те видях! Ако още не си намерил и устискаш няколко дена, ще ти пратя. Имам тамън два комплект, но са в Кюстендил
Спешно ми трябва табло бушони. Колегата е в авария и много усилия ми трябваха да му обяснявам, че това не е голям проблем. Стегна я отвсякъде, но е влязла вода в таблото на бушоните и белисимата му е дискотека.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Сега те видях! Ако още не си намерил и устискаш няколко дена, ще ти пратя. Имам тамън два комплект, но са в Кюстендил
Спешно ми трябва табло бушони. Колегата е в авария и много усилия ми трябваха да му обяснявам, че това не е голям проблем. Стегна я отвсякъде, но е влязла вода в таблото на бушоните и белисимата му е дискотека.
Аз вече намерих и монтирах ,но колегата Румен-Rumenti77 се нуждае ,така че ги вземи в теб Иво.
Какво му трябва,Ново бушонно табло или само бушони?
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Comment